DFT

Digitale Fotografiegroep
Turnhout vzw.

Lief Aernouts

Je neemt geen foto, je maakt hem

Digitale Fotografiegroep Turnhout vzw

Thema Landschap

Oktober

Het thema van de maand oktober, landschap. Een brede waaier met tal van bijzonder mooie locaties, wat het stemmen het er niet op vergemakkelijkt uiteraard. Nog nooit hebben we zo’n uitgebreide puntenverdeling gehad, zo goed als elke foto heeft telkens één puntje meer. De uitschieter is dan echter de winnaar en is van Jef Van De Poel, op de tweede plaats Bert Bussens en de derde plaats Eddy Erpels. Proficiat en eveneens bedankt aan de deelnemers voor de talloze mooie en soms idyllische beelden.

Jef Van De Poel

Thema Ilusie

September

Dat het thema illusie niet meteen het makkelijkste was, merken we alvast op. Desalniettemin hebben we twee inzendingen op de eerste plaats. Agnes Looijmans en Chris Bax hebben de eerste plaats veroverd. Op de tweede plaats hebben we een foto met meerdere betekenissen van Ruud Van Der Horst, en de derde plaats is voor May Bax. Een dikke proficiat voor de winnaars en bedankt aan alle deelnemers.

 

Agnes Looijmans

Thema Low-key

Augustus

Hierbij de uitslag van ons maandelijks thema, ditmaal Low-key. De drie eerste plaatsen, met op drie een ex aequo. Op de eerste plaats Mick Vueghs met een foto van Yello, Mick is trouwens één van onze jeugdleden. Een leuk detail, Yello is een blindengeleidehond in opleiding. Op de tweede plaats Lief Aernouts en op drie Lutgarde Verheyen en Diane Tuijtelaars. Een dikke proficiat alvast, en ook voor allen die hieraan hebben deelgenomen

Mick Veughs

Thema Bokeh

Juli

Het thema BOKEH is afgesloten en besproken. De drie beste beelden zijn op één, Veerle Decocq, op twee Agnes Looijmans en op de derde plaats Lief Aernouts. Vrouwen aan de macht momenteel, een dikke proficiat aan de winnaars en alle deelnemers van dit thema.

 

 

Veerle Decocq

The important thing is not the camera but the eye.

DFT

DFT vzw DFT vzw DFT vzw DFT vzw DFT vzw DFT vzw DFT vzw DFT vzw DFT vzw DFT vzw DFT vzw DFT vzw DFT vzw DFT vzw

Wens je meer info aangaande onze vereniging, bezorg ons je e-mailadres 

© 2022 DFT vzw. All Rights Reserved