DFT

Eddy Erpels
Rudi Van Dooren
Joris Hermans
Michel Van Gompel
Agnes Looijmans
Ronny Willemsen
Ingrid Baelus
Jef Van De Poel
Lutgarde Verheyen
Ruud van der Horst
John Janssens
Veerle Decocq
Werner Van Accom
Linda Smet
Diane Tuijtelaars
Chantal Verhoeven
Guy Leysen
May Bax
Luc Lugghe
Bert Bussens
Danny Van Gool
Luc Smits
Tony Grielen
Previous slide
Next slide

Je neemt geen foto, je maakt hem

Keony Breugelmans
Lutgarde Verheyen

Digitale Fotografiegroep Turnhout vzw

Thema Sneeuw

Misschien moeten we het niet te ver gaan zoeken binnen onze thema keuze. Desalniettemin was het dit keer high-key welke de revue moest passeren. Bijzonder mooie beelden werden er toegestuurd, enkele mooi bewerkte beelden, andere dan weer rechttoe rechtaan beelden. Niettegenstaande werd het stemmen er niet makkelijker op. Twee foto’s op een gedeelde derde plaats, Michel Van Gompel en Joris Hermans. Op de tweede plaats Rudi Van Dooren, en op de eerste plaats Eddy Erpels. Proficiat aan allen, en iedereen bedankt voor jullie deelname.

Thema Sneeuw

Het thema sneeuw was weerom geen simpele opgave. Niet dat dit super moeilijk is om te fotograferen, wel omdat dit weer fenomeen in ons land raar of zelden aanwezig is. Voor diegene die het witte spul niet in het buitenland zijn gaan opzoeken, zijn er afgelopen winter maar enkele dagen geweest om dit in een landschap te aanschouwen. Zij die dit toch hebben kunnen vast leggen, proficiat voor de mooie beelden. Op de eerste plaats deze maand, Ine Hapers, op de tweede plaats Lief Aernouts samen met Eddy Erpels en op de derde plaats Diane Tuijtelaars ook samen met Veerle Decocq. Veel ex aequo’s ditmaal. Bedankt en proficiat aan iedereen die een foto hebben ingestuurd.

Thema Monumenten

Februari

Het thema monument(en) is bij deze alweer afgerond. Even een gezonde discussie wat de definitie is van “monument”. Blijken er dat eigenlijk twee te zijn,
Definitie 1: iets dat opzettelijk bestemd is om de herinnering aan iemand of iets te bewaren; = gedenkteken.
Definitie 2:
gebouw, terrein enz., van algemeen belang vanwege schoonheid, wetenschappelijke waarde enz.
Niettegenstaande is er gekozen en zijn de punten verdeeld als volgt: op de eerste plaats Danny Van Gool, de tweede plaats is voor Michel Van gompel en derde plaats Bert Bussens. Een welgemeende proficiat aan de winnaars en alle deelnemers aan dit thema.

Thema Complementaire Kleuren

Januari

Het thema van januari, “complementaire kleuren” bracht alleszins kleuren in de kijker. Voor sommige een moeilijke opgave om te starten. Voor andere een huzarenstuk om een keuze te maken uit de verschillende opnames die zijn gemaakt.
Desalniettemin mooie werken die de revue passeren. Met op de eerste plaats Paul Van Gompel, op een gedeelde tweede plaats Agnes Looijmans en Michel Van Gompel en op de derde plaats Veerle Decocq. Proficiat aan de winnaars, en aan alle deelnemers voor hun inzet en deelname. Het volledige album kan je hier bekijken.

The important thing is not the camera but the eye.

DFT

DFT vzw DFT vzw DFT vzw DFT vzw DFT vzw DFT vzw DFT vzw DFT vzw DFT vzw DFT vzw DFT vzw DFT vzw DFT vzw DFT vzw

Wens je meer info aangaande onze vereniging?

© 2023 DFT vzw. All Rights Reserved